RRJETA ME CILËSI TË LARTË!
Previous slide
Next slide

PËR NE

ZGJIMI COMPANY

Jemi kompania e parë për inspektimin teknik dhe regjistrimin e mjeteve motorike në Tetovë në sektorin privat.

Në kuadër të kompanisë Zgjimi Company punon edhe reparti për përpunimin e hekurit EURO ZGJIMI.

KONTROLL TEKNIK

KONTROLL TEKNIK

A TEST

HOMOLOGIM

KONTROLL TEKNIK

Lider në kuadër të kontrollimit teknik privat dhe regjistrimit të automjeteve motorik në Tetovë.

Stafi ynë përbëhet nga ekip i ri profesional, i gatshëm për t’iu përshtatur kërkesave dhe nevojave tuaja.

POLISA SIGURIMI

Bashkëpunojmë me kompanitë më të njohura të sigurimit të autmjeteve në vend.

Përfitoni nga të gjitha shërbimet në një vend, nga kontrolli teknik e deri tek sigurimi i veturës suaj.

EURO ZGJIMI

ARMATURË

RRJETA

TRARË

PËRPUNIMI I HEKURIT

Repart i specializuar në përpunimin e hekurit, përpunimin e armaturës, trarëve dhe rrjetave të çelikut.

Hekuri – nga lënda e parë derinë prodhim përfundimtar.

BULETINI

Pranoni ofertat dhe
promocionet e fundit.