Euro Zgjimi me certifikatë ISO 9001:2015 - TÜV NORD CERT GmbH

Euro Zgjimi vazhdon me sukesese, ku me krenari ju njoftojmë se kemi fituar certifikatën e cilësisë ISO 9001:2015 nga TÜV NORD CERT GmbH.

Ky sukses i njohur shënon angazhimin e palëkundur të Euro Zgjimi për ofrimin e produkteve dhe shërbimeve të shkëlqyera, duke i përmbushur standardet e larta të menaxhimit të cilësisë.

Zgjimi Company zgjedhet kompania më korrekte

Zgjimi është njëra ndër kompanitë që me dekada ju ka shërbyer klientëve në vend.

Tani më me shërbime që përfshijnë edhe klientë nga rajoni Zgjimi vazhdon të rritet suksesshëm në tregun e biznesit.

Korrektësia në punë dhe ndaj klientëve tanimë është shpërblyer edhe me çmim pasi Zgjimi është çertifikuar si kompania më korrekte.